Ed.Física


Pulsacions
Pasos

Júlia:

Primer dia
  
Segon dia


Tercer dia


Joana:


Joel: 

           
CONCLUSIONS JÚLIA:  Les conclusions són que en un dia habitual puc fer aproximadament 11.166 pasos, i en un dia amb més exercici puc fer entre 11.795 i 16.903 pasos. M'he adonat del canvi que comporta fer una mica d'exercici al dia, ja que fas més pasos i és més bo pel teu cos. 
Els resultats de les pulsacions indiquen que  al matí i a la nit les pulsacions són més baixes que per la tarda, ja que a la tarda estàs molt més actiu. 

CONCLUSIONS JOANA:  Crec que ha estat interesant de fer ja que he pogut veure els passos que he fet cada dia, els que faig esport i els que no, i a partir dels resultats pots saber si necessites fer més esport. 

CONCLUSIONS JOEL: Amb aquest apartat del treball m'he adonat de la quantitat de passos i la distància que recorro diàriament, i també les meves pulsacións a les diferents hores del dia. 


-  PER QUÈ CREUS QUE S'HAN GENERAT AQUESTES APLICACIONS PER MÒBILS RELACIONADES AMB L'ACTIVITAT FÍSICA I LA SALUT?

Joana: 

S'han generat aquestes aplicacions per veure el rendiment que és fa cada dia i com que portem normalment el mòbil a sobre el podem fer servir per a la nostra salut.

Judith:


Aquestes aplicacions s'han generat perquè les persones que no tinguin costum de fer esport, els sigui més fàcil una aplicació per animar-los a fer activitats esportives.


Joel: 

Per a que als esportistes els hi sigui més fàcil mesurar el seu recorregut durant tot el dia, controlar les calories cremades, l'exercici fet, etc...

Júlia:


La tecnologia que últimament s'està generant, està provocant una millora a la vida de les persones, això fa que es desenvolupin aquest tipus d'aplicacions per tal de millorar la seva vida i concretament la seva salut. Aquestes aplicacions faciliten el control de l'exercici que fa cada persona i informen de la seva salut a partir d'estadístiques i diversos resultats.-  CREUS QUE ÉS IMPORTANT L'ACTIVITAT FÍSICA PER MANTENIR UNA BONA SALUT,  FÍSICA I PSICOLÒGICA? RAONA LES TEVES RESPOSTES.


Joana:


Jo crec que si ja que fent esport et pots mantenir molt en forma, llavors si et veus bé i et trobes a gust fent esport  estaràs millor psicològicament fent així que tinguis més ganes de fer esport i estar bé també de la salut mental.


Judith:

Crec que si, perquè fer activitats físiques t'ajuden a tindre una millor salut mental, psicològica i física. Tots els efectes són favorables cap a la nostra salut si es fan activitats físiques moderades.


 Joel:

Crec que si, ja que fent activitat física no només millores el teu cos, et cuides i fas de la teva vida una vida més sana, també et proporciona seguretat propia i altres aspectes que fan sentir-te millor amb tu mateix.

Júlia:


Realitzar exercici físic sempre és beneficiós, tant en nivell físic com en psicològic. L'exercici físic aporta una vida saludable a totes les persones que el practiquen. L'esport també és molt important perquè pot disminuir el risc de patir malalties i pot produir un augment en l'edat de vida.  


-  CONTINUARÀS FENT SERVIR AQUESTA APLICACIÓ, L'HAS TROBAT ÚTIL I PER QUÈ.


Joana:


Si que continuaria utilitzant l'aplicació, ja que he pogut veure els passos que he fet cada dia i les calories que he perdut. Crec que si que són útils aquestes aplicacions perquè quan surts a fer esport tindre una aplicació així et pot ajudar, com per exemple a fer més esport cada dia, però si non acostumes a fer esport serà una aplicació poc útil.


Judith:

Crec que és una aplicació que no la necessito i que els resultats són poc convincents.  No la continuaré utilitzant, ja que li trobo poca utilitat.Joel:

Quan surti a córrer segurament si, però possiblement la des instal·li per que no em fa falta, ja que al gimnàs quan corro em marca tots els quilòmetres i metres que és el que m'interessa més personalment abans dels passos que pugui fer. 
A part, també te un desaventatge, no se l'hora exacta en la que començo a fer esport i el recorregut s'acumula durant tot el dia.

Júlia:


La majoria d'aplicacions sempre tenen uns avantatges i  uns desavantatges. Aquesta aplicació trobo que és interessant i per gent que practica molt esport puc imaginar que els deu ser molt útil, en canvi, per mi és una aplicació poc precisa i que normalment no la necessito.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada